Schouder- en nekmassage

Veel mensen ervaren spanningsklachten met name in het nek- en schoudergebied. Pijn rond de schouderbladen en vastzittende nek- en schouderspieren komen vaak voor. Ze zijn meestal het gevolg van spanning en/of een verkeerde werkhouding (bijvoorbeeld het te lang achter de computer zitten). Deze klachten zijn vaak ook een uiting van alledaagse drukte (gezin, werk, relatie, sociale contacten, enz.); het zijn tekenen van overbelasting.

Deze massage concentreert zich daarom vooral op het bovenste deel van de rug, de schouders en de nek. Door middel van strijkingen en intensieve knedingen worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd. De spierverhardingen worden flink aangepakt. Deze massage heeft echter ook een ontspannend karakter.

We kunnen ook de cupping massagetechniek toepassen tijdens de schouder- en nekmassage (eventueel onder- en/of bovenrug naargelang de wensen) . Dit is een intensievere manier om spierknopen te ontspannen en weg te werken. Door middel van een of meerdere cup(s) vacuüm te plaatsen bovenop en rondom de pijnlijke spier, zal deze zone extra doorbloed worden met als gevolg een diepere spierontspanning. Deze techniek kan gevoeliger zijn, maar is pijnloos. Vraag er naar voor de start van uw massage. Dit wordt zonder meerprijs toegepast!

1 persoon sessie

30

Bekijk ook onze andere massages:

relaxatiemassage

Relaxatiemassage

hotstonemassage

Hotstonemassage

Fibromyssage

Fibromyssage

Sfeerfoto’s

Adres